Beauty Zone

Pružite sebi ljepotu

Tretmani lica

klasični / osvježavajući / hidramemory / akne / voćne kiseline / tretmani vrata i dekoltea / tretmani očiju

Vital lift – anti aging
Mikrodermoabrazija
Green peel potpuna obnova
Derma pen – anti age tretman
Mezoterapija bez iglica
C vit infusion
RF lifting lica bez skalpela
Aparativna stimulacija mišića

Njega ruku i nogu / manikura

bdr tretman

Pružite sebi ljepotu

METODA I PROIZVODI KREIRANI I PRIPRAVLJENI U LABORATORIJU DR. CHRISTINE SCHRAMMEK
Ova potpuno prirodna biljna metoda razvijena je medicinskim istraživanjima na temelju 50godišnjeg iskustva dr. Christine Schrammek. Širom svijeta dokazana je kao izvrsna biološka metoda za piling kože na licu i tijelu.

green peel 1

Suprotno ostalim pilinzima Green peel ne sadrži kemijske supstance ili sintetičke dodatke. Pripremljena je isključivo od prirodnih sirovina: posebno uzgojenih biljaka, algi bogatih mineralima i enzimima i vitamina.

REZULTATI SU ODMAH VIDLJIVI

Green peel rješava probleme nečiste kože, proširene pore,poboljšava regeneraciju i cirkulaciju, oštećenja od pretjeranog izlaganja suncu, bore i flekove.

Postoje tri načina (i jačine) terapija za sve tipove i stanja kože:
1. FRESH UP Nježno osvježenje, za sjaj kože i lagani lifting efekt, čišćenje kože

2. ENERGY Stimulacija kože, vitalnost, aktivacija regeneracije, pročišćavanje i lagano ljuštenje

3. CLASSIC Totalna obnova kod nečiste kože, regeneracija, flekovi, bore, podmlađivanje. Do nove kože u 5 dana i 2 tretmana. Prvi dan nanošenje Green peela a peti dan Beauty tretman.

Nakon 5 dana vaša koža je potpuno obnovljena a rezultati su sve bolji iz tjedna u tjedan. Kod zahtjevnijih koža potrebno je ponoviti tretman ili kombinirati sa Fresh up ili Energy!

Tretmane izvode samo certificirani terapeuti (certifikat mora biti izložen na vidljivom mjestu) i uz obaveznu upotrebu Dr Schrammek kozmetike.

Kontrolirana eksfolijacija kože inertnim kristalima najnovijim kozmetičkomedicinskim aparatom. Sigurnim sterilnim i bezbolnim postupkom abrazije korigiraju se sve abnormalne pojave na koži.

Dermoabrazijskim tretmanima možemo: smanjiti bore, smanjiti ožiljke, riješiti poremećaj pigmentacije, obnoviti i osvježiti vašu kožu, poboljšati stanje kod akni, smanjiti strije

mikrodermoabrazija

Kako se provodi tretman?

Ovisno o godinama klijentice, vrsti kože i problema, tretmani se provode svakih mjesec dva ili kod terapije svakih 7 do 10 dana. Na očišćeno lice stavlja se “enzym peeling” koji omekšava kožu, nakon toga se vrsi abrazija (brušenje lica), poslije nanošenja specijalnih seruma i primjene ultrazvuka stavljaju se posebne maske za brzu regeneraciju tkiva. Potrebno je i u kućnoj njezi koristiti posebne preparate na bazi enzima.

Ovom kozmetičkom metodom mikrodermoabrazije možete se pomladiti i nekoliko godina, bez agresivnih kirurških metoda. Potrebno je 8 do 10 tretmana kod ožiljaka ili akni, ili 2 do 3 tretmana za osvježavajući izgled. Ako se radi najmanje 6 tretmana u kontinuitetu, odobravamo 20% popusta.

Trajanje tretmana: 1,5 sat

Koje su posebnosti tretmana?

Sat dva nakon tretmana moguće je lagano crvenilo koje nestaje do idućeg jutra. Uputno je tog dana ne stavljati makeup, idući dan normalno izgledate i tretirate lice kremama. Za vrijeme trajanja kure i dva tjedna nakon zabranjeno je izlaganje suncu ili sunčanje u solariju Preporuča se tijekom godine povremeno ponoviti tretman. Tretman se može vršiti i kod mladih osoba koje imaju sitne ožiljke i mrlje od prištića, akne ili izrazito nečisti ten.

Tretmani se rade na licu i tijelu.

Mezoterapija je tretman pomoću kojeg se unose aktivne tvari (fileri, vitaminski kokteli) u kožu. Dijele se na one koje se radi injektiranjem (i njih rade liječnici). Znači dolazi do uboda iglom na puno mjesta na koži i pri tome se unose preparati u potkožno tkivo u dublje slojeve tako da je i efekt tretmana brži, jači i dulje traje. Tretman je ponekad malo bolan i može se desiti poneki podljev koji se vrlo brzo povuče. Preporuka je napraviti 3-4 tretmana za što bolji rezultat.

Ono što je dostupno u kozmetičkim salonima su:

Mezoterapija mezopenom – posebnim aparatom koji ima 12-32 iglice lagano se perforira površina kože i pritom unose supstance za osvježavanje i pomlađivanje kože u središnji dio kože mezoderm. Na aparatu se može regulirati jačina/tj dubina uboda. Što se dublje perforira to je bolji rezultat. Tretman je malo bolan (kod dubljeg pikanja ali se može staviti anestetik), lice je 1-2 dana crveno. Tretman je potrebno ponoviti 3-4 x u razmacima od 10 dana. Može se kombinirati sa tretmanom virtualne mezoterapije.

Virtualna mezoterapija aparatom – je revolucionarna estetska, ne kirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u površinski dio kože bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom. Namjenjen je svima koji žele ukloniti bore, posvjetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela i pobjediti u borbi protiv starenja kože!

Postoje razni pripravci i kokteli za mezoterapije koji kožu učvršćuju, popunjavaju bore, posvjetljavaju  (hialuronska kiselina, c vit, zamjena za botox itd) kao i tretmani za tijelo u tretmanima kod celulita ili za zatezanje kože, npr:

  • Mesofiller – Popunjava bore i učvršćuje kožu lica, vrata i dekoltea
  • Mesolift– Višestruki nekirurški lifting efekt
  • Mesobright – Izbjeljuje hiperpigmentacije i ujednačava ten
  • Mesoslim – Smanjuje obujam i reducira celulit
  • Mesofirmnes – Učvršćuje tonus kože i reducira postojeće strije