Studio HB

U mirnom okruženju, blizu samog središta grada ali dovoljno daleko od njegove vreve, smjestio se jedan od najljepših prostora gradskog SPA centra – Studio HB. Uz profesionalne i visoke standarde koje nameću novi beauty trendovi u  svijetu STUDIO HB je poseban zbog svog koncepta – holističkog pristupa ljepoti, zdravlju i rješavanju stresa – koji je baziran na više od 40 godina rada i iskustva utemeljiteljice Branke Habek u kozmetici i fitnessu. Iz velikog iskustva nastala je Metoda HBK (HaBeK) – HEALTH, BEAUTY & KINESIS – sveobuhvatan način rada na tijelu ali i duhu, uz poseban naglasak na zdrave i prirodne načine! Naš  imperativ je: doći do ljepote i održavati je na zdrav i neagresivan način ali uz pomoć najnovijih tehnologija i vrhunskih preparata.

HB inicijali su osnivačice Habek Branke ali i nit vodilja našeg pristupa ljepoti  HEALTH & BEAUTY!

Svoj  prvi kozmetički salon Branka Habek otvorila je 1974. godine, a 1989. i prvi fitness centar u Hrvatskoj, što uz školovanje na Visokoj školi za Shiatsu terapeute u Švicarskoj te Visokoj trenerskoj školi na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, dovoljno govori o njezinom autoritetu na području zdravlja i ljepote.

Uz najviše standarde uređenja prostora, visoke tehnologije i najnovijih aparata, probranih materijala preparativne kozmetike, visokog nivoa higijene kao i stalnim usavršavanjem i stjecanjem novih znanja  iz kozmetologije – od kojih ne odustaje ni u jednom segmentu –  u STUDIU HB uvijek vas dočekuje  topla atmosfera i tim stručnog i ljubaznog osoblja  čineći ovu malu oazu ljepote i zdravlja toliko posebnom.

Izaberite baš ono što vama treba, pobjegnite od svakodnevnog stresa, prepustite se s povjerenjem nježnom zagrljaju mirisa, topline i ljepote uz sigurne ruke i osmjeh tima STUDIA HB

Ove godine slavimo 47 GODINA RADA!!!!

studio-hb-salon-2
studio-hb-salon-2
studio-hb-salon-3